EKSELENCË & INOVACION

EARTH SYSTEM

Earth System është një kompani e projektimit, prodhimit dhe marketingut në fushën e orkestrimit, pajisjeve të të dhënave dhe softuerëve për aplikime gjeoteknike. Ekselenca dhe inovacioni përcaktojnë modelin e biznesit, së bashku me një përzgjedhje të kujdesshme të furnizuesve dhe kontrollin më të lartë të cilësisë në të gjitha proceset e prodhimit.
DISTRIBUTOR ESKLUZIV

EARTH SYSTEM & TUNAMAR Sh.p.k

TUNAMAR Sh.p.k, është një kompani e dedikuar për të ndihmuar klientet e saj të maksimizojnë produktivitetin, efikasitetin dhe sigurinë duke përmirësuar përfitimin në ushtrimin e aktivitetit të tyre.

Produktet e kompanisë së njohur italiane Earth System vijnë eskluzivisht për tregun shqiptar falë Tunamar Sh.p.k.

EKSELENCË & INOVACION

PRODUKTET

Gama e produkteve e Earth System dhe sjellë eskluzivisht nga Tunamar Sh.p.k fillon nga piezometrat tek inclinometrat, qelizat e presionit deri tek ekstensometrat, qelizat e ngarkesës, matësit e çarjeve, matësit e njollave të telit vibruese, kabllot elektrike dhe aksesorët, njësitë e blerjes së të dhënave, aksesorët topografikë dhe orkestrimi dinamik.