Multipoint Borehole Rod Extensometer

Përshkrimi

Përshkrimi

Extensometri i shufrës së bërthamës së shumëfishtë përbëhet nga një ose më shumë shufra të bërë nga plastika të përforcuar me tekstil me fije qelqi me një majë matëse në fund. Kjo formohet nga një shufër çeliku e përmirësuar e ankoruar në thellësi në vrimat e pjerrët dhe e lirë të rrëshqasë brenda një mëngë rilsan. Shufrat mund të bëhen gjithashtu prej çeliku inox ose çeliku prej indi dhe të mbrohen me tub PVC dhe të përdoren në kushte të veçanta ose kur kërkesa. Zhvendosja e spirancës në lidhje me kokën është e trasmetuar në mënyrë të ngurtë nga shufrat. Ky zhvendosje mund të matet me një matës të thjeshtë ose mund të fitohet nga shndërruesit e zhvendosjes lineare të kontrollueshme nga distanca. Shndërruesit linearë mund të jenë tel potenciometrik ose dridhës dhe mund të kenë F.S. diferencat (25-50-100-150 mm).

Ky instrument mund të matë zhvendosjet në thellësi të ndryshme përgjatë të njëjtit aks. Ju mund të përdorni nga 1 deri në 6 bazat e matjes në të njëjtën
shpuarje. Ekstensometri i shumëfishtë përdoret gjerësisht për monitorimin e uljes në strukturat e fondeve dhe tubave të rrugës, matjen e lëvizjeve shkëmbore në tunele dhe rrëshqitjet për shkak të punimeve tokësore ose gërmimeve të tunelit.

KONTAKTONI ME KOMPANINË

    Për informacione më specifike rreth produktit ju mund të na kontaktoni nëpërmjet formës së mëposhtme të kontaktit: