Njoftime

CORONA VIRUS – SE BASHKU NE DO TJA DALIM MBANE

CORONA VIRUS – SE BASHKU NE DO TJA DALIM MBANE

 

Të nderuar Klientë dhe Miq,

Ne ju kontaktojmë në një moment të vështirë.

Duke qenë   se Coronavirus, Covid-19 ka shtyrë shumicën e aktiviteteve.

Shqetësimi ynë i parë është shëndeti dhe siguria e punonjësve tanë.

Për këtë arësye, TUNAMAR Sh.p.k në përputhje me udhëzimet tona qeveritare aktualisht:

1- Stafi Operacional punon nga shtëpia dhe pjesë  risht në   zyrë,
2- Prodhimi është duke punuar në ndërrime turnesh dhe sejcili prej punonjësve përdor më shumë hapësirë e distancë nga kolegu i tyre.

3- Teknikët në Terren për pjesën e Shërbimeve të Riparimeve dhe Mirëmbajtjes se Instrumentave matës të Kompanive tuaja janë të pajisur me mjetet e nevojshme mbrojtëse për te garantuar Siguri Maksimale të tyren si dhe të personave me të cilet kanë kontakt në vend – riparim.

Në keto momente të paparashikueshme e mjaft të vështira, Kompania Tunamar Sh.p.k, Vazhdon ti qëndrojë Besnike Klientëve të saj duke funksionuar në menyrë Operacionale e duke qenë në dispozicionin tuaj për tju ardhur sa më shpejt në ndihmë e duke shmangur të paktën bllokimin e punës suaj si pasojë e një difekti në sistemin e peshimit qe juve dispononi..

 

Duke Shpresuar dhe Lutur që njerëzimi së shpejti të gjejë mënyrën për të kapërcyer këtë pandemi në një mënyrë sa me paqësore

e me sa më pak humbje në cdo drejtim,

Ju urojmë të gjithëve Ju, dhe Familjes suaj: Shëndet sa më të mbarë!

 

Me Respekt
Administrator i Kompanise  TUNAMAR Sh.p.k
Zamir DURBAKU

 

Rruga Kadri Hoxha,
Kusarth, Elbasan
Mob: +355 68 20 43 271
Mob: +355 69 55 68 878
E-mail: tunamar.peshore@gmail.com

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.