Peshore e nivelit 0.0

Peshorja e nivelit 0.0 është platformë metalike e prodhuar me profesionalizëm  dhe projektim të pashembullt me një strukturë të fortë e me qëndrueshmëri të lartë. Pajisjet elektronike përbërëse  janë nga më të avancuarat si:

  • indikator i peshimit digjital (Certifikuarsipas 2009/23/EU, OIML R76 dhe CE)
  • dhënësa peshe të certifikuar sipas OIML R60
  • dhënësa peshe komplet inoks  IP68/IP69K dhe mbrojtjen ndaj shkarkimeve atmosferike
  • kuti përpunimi sinjali inoks me mbrojtjen ndaj shkarkimeve atmosferike të tipit IP 67
  • aksesorë shtesë si përshembull, semaforë, barriera/pengesa, identifikime automatike të mjetit, tregues të jashtëm  dhe opsione të tjera të bazuara në projektin tuaj specifik

Sa i përket sistemit të menaxhimit të peshores përbëhet nga treguesi i peshës, kompjuterit dhe softuerit winscale bazuar ne sistemin operativ Windows dhe printerit.  Gjithashtu ka  mundesi lidhjeje për sisteme automatike dhe rrjete kompjuterike

Kërkesa për produkte dhe shërbimet e Tunamar shpk

Për informacione apo kërkesa për produktet e ofruara nga kompania Tunamar Sh.p.k ju mund të na kontaktoni në adresën elektronike: