Peshore elektronike

Peshoret elektronike me tonazh nga  1 deri më 8 ton kanë një zonë të gjërë përdorimi kryesisht në fushat e sektorit industrial siç janë:

  • fabrikat e prodhimit
  • pikat e tregtimit
  • pikat e grumbullimit

Peshorja elektronike është e projektuar posaçërisht për ngarkesa me vëllime sipas siperfaqes së platformës që nevojitet, bazuar në kërkesat e klientit.

Kërkesa për produkte dhe shërbimet e Tunamar shpk

Për informacione apo kërkesa për produktet e ofruara nga kompania Tunamar Sh.p.k ju mund të na kontaktoni në adresën elektronike: