Peshore vinci wi-fi

Projektuar per peshimin e  ngarkesave të varura. Këto peshore gjejnë zbatim kudo ku ngarkesat nuk mund të ngrihen nga individët. Fushat e aplikimit të peshoreve të  vinçave me Wi-Fi është e gjërë, si në:

  • Industrinë e rëndë
  • Industria e ndërtimit
  • Industria e transportit
  • Hapësira ajrore dhe detare

Kërkesa për produkte dhe shërbimet e Tunamar shpk

Për informacione apo kërkesa për produktet e ofruara nga kompania Tunamar Sh.p.k ju mund të na kontaktoni në adresën elektronike: