Skaner dedektor dore

Përshkrimi

Përshkrimi

Skaner dedektor dore  të përshtatshëm për t`u përdorur në aeroporte, porte dhe pika doganore

KONTAKTONI ME KOMPANINË

    Për informacione më specifike rreth produktit ju mund të na kontaktoni nëpërmjet formës së mëposhtme të kontaktit: