Skaner me rreze X-RAY 4535

Përshkrimi

Përshkrimi

Skaneri 4535 është më i lehtë dhe më i shkurtër se skaneri më i shitur me madhësi normale. Ai ka shpejtësinë, fuqinë dhe aftësinë e zbulimit të modeleve tona më të mira të multi-energjisë në një dizajn super-kompakt. Me madhësi të mjaftueshme për të inspektuar pakot postare, objektet e dorëzuar dorazi, mjete personale, veshje dhe këpucë, skaneri 4535 i plotëson kërkesat e ambienteve me volum dhe fluks të lartë pune. Mënyra e thjeshtë dhe intuitive e përdorimit e bën këtë njësi të përshtatshme jo vetëm për profesionistët e sigurisë por edhe për personelin e thjeshtë dhe jo-specialist në këtë drejtim.

 • Ofron performancë dhe karakteristikat e sistemeve më të mëdha dhe më të rënda në një dizajn super kompakt
 • Transportohet lehtësisht përmes koridoreve të ngushta ose në ashensorë standard.
 • Mënyrë e thjeshtë dhe e lehtë përdorimi
 • Softuare i fuqishëm për përpunimin e imazhit të scanuar.

 

Mundësitë dhe mjediset e aplikimit:

 • Kontrolli postar
 • Zyra shtetërore
 • Sigurimi privat
 • Siguria Diplomatike e VIP
 • Eventet me rrezik të lartë
KONTAKTONI ME KOMPANINË

  Për informacione më specifike rreth produktit ju mund të na kontaktoni nëpërmjet formës së mëposhtme të kontaktit: