Përshkrim

Përshkrim

Sistemi i inspektimit 100100 T me rreze X, i konvejizuar dhe i një cilësie mjaft të lartë, është projektuar për inspektimin e objekteve të mëdha. Ky sistem mundëson zbulimin e bagazheve dhe ngarkesave me armë, eksplozivë dhe kontrabandë të fshehura në to. Shumllojshmëria e ngjyrave të këtij Sistemi i inspektimit, u lejon operatorëve që të evidentojnë shumë shpejt zonat me interes edhe në pakot më të trasha, ose ngarkesat e mëdha (bagazhet). Transportuesi me kapacitet të lartë të sistemit, qëndron më pak se 30 cm nga dyshemeja për ta bërë më e lehtë, dhe më ergonometrike ngarkimin në të.

  • E kualifikuar nga TSA për Inspektimin e ngarkesave ajrore
  • Ideale për inspektimin e objekteve me përmasa të mëdha dhe jashtë standartit
  • Transportues me kapacitet të lartë dhe të fuqishëm i cili nuk ka nevojë të axhustohet

Mundësitë dhe mjediset e aplikimit:

  • Ekzaminimi i ngarkesave dhe mallrave të transportit
  • Inspektimi dhe kontrolli i bagazheve
  • Inspektimi në dogana dhe pika kufitare
  • Pikat e kontrollit dhe shpërndarjes