Detektor zbulues N2200

Përshkrimi

Përshkrimi

Dedektori i dorës N2200 zbulon gjurmë të kokainës, opiatës, kanabisit, hashashit, methamphetaminës dhe stimulantëve të tjerë të llojit të amfetaminës. Me mënyrën e thjeshtë automatike, të shpejtë dhe të saktë, Dedektori N2200 është i lehtë për t’u përdorur. N2200 është i lehtë në peshë, i prodhuar për të pasur jetëgjatësi, proceson me lehtësi tipet e ndryshme të lëndëve narkotike, dhe jep një performancë të qëndrueshme dhe të besueshme.

 • Ofron saktësi laboratorike në këtë fushë.
 • Rezultate të shpejta, të sakta brenda sekondave.
 • Zbulon droga të pista
 • Nuk rrezaton radioaktivitet
 • Kosto të ulëta të mirëmbajtjes

Mundësitë dhe mjediset e aplikimit:

 • Departamentet ligjëzbatuese
 • Qendrat e korrektimit
 • Inspektimi në dogana dhe pika kufitare
 • Mbrojtja diplomatike
 • Infrastruktura të rëndësisë së veçantë
 • Forcat e sigurisë
 • Kontrolli postar
 • Transporti
 • Shkollat
KONTAKTONI ME KOMPANINË

  Për informacione më specifike rreth produktit ju mund të na kontaktoni nëpërmjet formës së mëposhtme të kontaktit: