Detektor zbulues E5000 EN5000

Përshkrimi

Përshkrimi

Sistemet desktop të Serisë 5000 ofrojnë analiza ë shpejta, të sakta dhe rezultate të besueshme gjatë kërkimit dhe gjurmimit të eksplozivëve apo lëndëve narkotike. Kombinimi i teknologjisë së Spektrometrisë së Mobilitetit të Kromatografisë së gazit dhe të joneve i siguron Operatoreve një sistem të projektuar shumë sel-ektiv dhe të ndjeshëm për ambiente me volum dhe fluks të lartë pune. Përdorimi i thjeshtë dhe ekrani me prekje e ngjy-ra, e bën këtë sistem mjaft të lehtë për operatorin. Ndërkohë, kostoja e përditshme e shpenzimit dhe e mirëmbajtjes është e ulët përkundrjet jetëgjetësisë së pajisjes.

 • Ofron saktësi laboratorike në këtë fushë.
 • Rezultate të shpejta, të sakta dhe të lehta për t’u lexuar në sekond
 • Zbulon komponentë shpërthyes me bazë nitorgjeni dhe peroksidi
 • Zbulon Kokainën, THC, Methamphetaminën, Fentanilin, Heroinën dhe të tjera

Mundësitë dhe mjediset e aplikimit:

 • Inspektimi në dogana dhe pika kufitare
 • Ambasadat dhe konsullatat
 • Mbrojtja diplomatike
 • Infrastruktura të rëndësisë së veçantë
 • Eventet e sigurisë së lartë
 • Mbrojtje e personave VIP
 • Transport
KONTAKTONI ME KOMPANINË

  Për informacione më specifike rreth produktit ju mund të na kontaktoni nëpërmjet formës së mëposhtme të kontaktit: