Detektor zbulues E3500

Përshkrimi

Përshkrimi

Dedektori E3500 përdor kimiluminescencën për të zbuluar komponentët shpërthyes të prodhuar në mëyrë artizanale, ushtarake ose komerciale, duke përfshirë etiketuesit e ICAO, shpërthyes plastik, nitrat amoni, pluhuri i zi (barut), nitratet e tjera dhe eksplozivë me bazë perokside si TATP dhe HMTD.

 • Ofron saktësi laboratorike në këtë fushë
 • Rezultate të shpejta, të sakta dhe të lehta për t’u lexuar në sekondë
 • Zbulon komponentë shpërthyes me bazë nitorgjeni dhe peroksidi
 • Punon me bateri për lehtësi pëerdorimi

Mundësitë dhe mjediset e aplikimit:

 • Inspektimi në dogana dhe  pika kufitare
 • Ambasadat dhe konsullatat
 • Mbrojtja diplomatike
 • Infrastruktura të rëndësisë së veçantë
 • Eventet e Sigurisë së Lartë
KONTAKTONI ME KOMPANINË

  Për informacione më specifike rreth produktit ju mund të na kontaktoni nëpërmjet formës së mëposhtme të kontaktit: