Atmospheric Pressure Sensor

Përshkrimi

Përshkrimi

Sensori për matjen e presionit atmosferik BAR është një barometër elektronik me prodhim analog, që mund të përvetësohet lehtësisht nga një katalogues. Konsumi i ulët (<2mA) dhe dimensionet kompakte, e bëjnë atë një instrument ideal për sistemet e blerjes dhe fushatat e masës me stacionet meteorologjike. Forma e saj, me dimensione të zvogëluara, lejon një instalim të lehtë në pjesën e jashtme (kutinë IP65) ose në brendësi lokale.

 

KONTAKTONI ME KOMPANINË

    Për informacione më specifike rreth produktit ju mund të na kontaktoni nëpërmjet formës së mëposhtme të kontaktit: