Kablloja Sinjalizuese

Përshkrimi

Përshkrimi

Kablloja elektrike e përdorur përbëhet nga një ose më shumë përçues bakri të mbuluar me mbështjellës izolues. Mbulesa e jashtme është e bërë nga materiali i qëndrueshëm ndaj ujit, rezistent ndaj gërryerjes.

 

Kablloja është plotësisht e kontrolluar nga ndërhyrjet elektrike të jashtme dhe mund të përforcohet me kordon polietileni për t’i rezistuar ngarkesës në tërheqje.

Kablloja elektrike për piezometrat e automatizuar dhe dhënësit e presionit relativ është gjithashtu e pajisur me një tub najloni për kompensimin e presionit atmosferik.

 

Zgjedhja e llojit më të përshtatshëm të kabllove duhet të bëhet sipas faktorëve të mëposhtëm:

  • numrin dhe llojin e sensorëve që duhet të lidhen;
  • kushtet mjedisore;
  • problemet në lidhje me rënien e tensionit.
KONTAKTONI ME KOMPANINË

    Për informacione më specifike rreth produktit ju mund të na kontaktoni nëpërmjet formës së mëposhtme të kontaktit:

    Kategori: