Circular Reflector

Përshkrimi

Përshkrimi

Reflektori që përbëhet nga një kristal precizioni me ngjyrë bakri me diametër 62.5 mm i instaluar në kornizën metalike të guximshme. Ideale për të gjitha llojet e montimit, siguron intervalin maksimal (në varësi të instrumentit të përdorur) deri në 3500 m. Rregullimi i prirjes së prizmit në kornizë me anë të fërkimit. Instalimi në pin me montim bajonetë. Plotësoni pllaka shenjash plastike të heqshme dhe kuti të butë.

KONTAKTONI ME KOMPANINË

    Për informacione më specifike rreth produktit ju mund të na kontaktoni nëpërmjet formës së mëposhtme të kontaktit:

    Kategori: