Mems Accelerometer

Përshkrimi

Përshkrimi

Accelerometër për aplikime sizmike në fushën e monitorimit strukturor dhe tokësor. Përbëhet nga një treshe e përshpejtuesve të MEMS të gjeneratës së re me “zhurmë” të ulët, gjerësi bandë të frekuencës së lartë, shtrembërim të ulët, tolerancë të lartë ndaj goditjeve dhe qëndrueshmëri termike: ideale për strukturat monitoruese dhe masat përshpejtuese në përgjithësi.

Prodhuar në versione triaxial, biaxial dhe uniaxial për aplikime vertikale ose horizontale. Është vendosur në një kuti metalike të fortë (IP65), dhe është e pajisur me këmbë të rregullueshme dhe flluskë kontrollit. Pajisur me gjëndër të papërshkueshëm nga uji për instalime fikse ose lidhje lidhëse.

KONTAKTONI ME KOMPANINË

    Për informacione më specifike rreth produktit ju mund të na kontaktoni nëpërmjet formës së mëposhtme të kontaktit:

    Kategori: