Weldable Vibrating Wire Strain Gauge

Përshkrimi

Përshkrimi

Matësi i tensionit të telit vibrues përdoret gjerësisht për matjen e deformimit në strukturat metalike në të cilat është fiksuar. Ky instrument garanton saktësi dhe stabilitet afatgjatë. Falë sinjalit të frekuencës, ai nuk ndikohet nga gjatësia e kabllit.

Një termistor për matjen e temperaturës është ngulitur në instrument. Funksionet e matësit të tensionit të telit vibrues janë mënyra e mëposhtme: një tel çeliku mbahet midis 2 blloqeve në rritje të fiksuara në sipërfaqen që matet. Do deformim në këtë sipërfaqe do të pas tensionit në tela çeliku dhe, kështu, frekuencës pasuese të rezonancës.

KONTAKTONI ME KOMPANINË

    Për informacione më specifike rreth produktit ju mund të na kontaktoni nëpërmjet formës së mëposhtme të kontaktit: